Hydraulische afdichtingen

✓ Hydrauliek en pneumatiek ✓ Innovatieve oplossingen ✓ Voor diverse sectoren


Hydraulische afdichtingen

Als u kiest voor hydraulische afdichtingen, dan is het van groot belang dat deze afdichtingen van de hoogste kwaliteit zijn. Vota Seals in Amsterdam begrijpt dit als geen ander en de beste hydraulische en pneumatiek afdichtingen vindt u bij ons. Onze producten voldoen aan de hoogste normen, zodat u altijd de beste kwaliteit ontvangt.

Wilt u meer informatie?
Bel ons

Soorten hydraulische afdichtingen

Onze hydraulische afdichtingen zijn ontworpen om hydraulische vloeistof binnen de cilinder te houden en de inlaat van vocht en vuil te voorkomen. Wij bieden hydraulische afdichtingen in verschillende materialen aan, waaronder rubber, polyurethaan en PTFE. Als O-ringspecialist hebben wij een ruim assortiment aan ringen voor afdichtingen. Deze zijn geschikt voor gebruik in een breed scala aan toepassingen en zijn daarnaast bestand tegen hoge temperaturen, corrosie en drukken. Ook het kopen van een V-ring doet u bij ons. Kies bijvoorbeeld voor het type Viton of voor de VA.

Andere afdichtingen

Onze pneumatiek afdichtingen zijn ontworpen om de luchtstroom in pneumatische systemen te regelen en te beheersen. Hierbij kunt u denken aan een stang- of zuigerafdichting of een afstrijker. Ook deze pneumatiek afdichtingen hebben wij in verschillende maten en materialen en wij bieden zelfs complete afdichtingsets aan. De pneumatiek afdichtingen zijn onder andere te gebruiken voor fabrieks- en magazijnautomatisering.

Bestel bij ons uw hoogwaardige afdichting

Wij helpen u graag verder als op zoek bent naar hydraulische of pneumatiek afdichtingen. Ons ervaren team helpt u graag bij de juiste afdichtingsoplossing om aan uw behoeften te voldoen. Elke toepassing is uniek en de juiste afdichting is cruciaal voor uw systeem. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat onze experts in afdichtingen u alles kunnen vertellen over hydraulische en pneumatiek afdichtingen. Bel naar +31 20 6828 004 of stuur een e-mail naar info@votaseals.com.