O-ring specialist

✓ Hydrauliek en pneumatiek ✓ Innovatieve oplossingen ✓ Voor diverse sectoren


O-ring specialist

De O-ring specialist is Vota Seals in Amsterdam. Als specialist begrijpen wij de belangrijke rol die deze kleine maar essentiële componenten spelen in industrieën en andere toepassingen. Een O-ring set kopen doet u dus niet zomaar, want hier is kennis voor nodig. Onze specialisten helpen u graag bij O-ringetjes kopen en geven u hier graag persoonlijk en passend advies bij. Profiteer van ons ruime assortiment van de hoogste kwaliteit.

Wilt u meer informatie?
Bel ons

Kies voor de producten van de O-ring specialist

Wanneer u O-ringetjes of een O-ring set wilt kopen voor hydraulische afdichtingen, wilt u natuurlijk de beste kwaliteit. U krijgt bij ons als O-ring specialist waar voor uw geld. Wij hebben een breed assortiment aan O-ringen voor verschillende statische en dynamische toepassingen. Zowel voor standaardmaten als aangepaste maten bieden wij oplossingen aan als u O-ringetjes wilt kopen. Elke ring heeft namelijk een andere dikte, een andere glijsnelheid, is tegen een bepaalde temperatuur bestemd en werkt onder een andere druk. Als O-ring specialist helpen wij u daarom graag bij het maken van de juiste keuze. Zoekt u andere ringen voor statische oplossingen? Koop dan onze back-up ringen.

Een set ringen kopen

Wilt u meerdere O-ringetjes in een keer kopen? Het kopen van onze O-ring set zorgt ervoor dat u altijd de juiste O-ring bij de hand heeft door de verschillende ringmaten en materialen die in deze set zitten. Kies bijvoorbeeld voor onze O-ring Kit Box H voor een statische of dynamische toepassing met een glijsnelheid van 0.5 (m/s).

Bestel bij ons hoogwaardige O-ringen

Wij zijn uw O-ring specialist bij het kopen van O-ringetjes of een O-ring set. Bekijk ons assortiment met O-ringen en bestel uw producten. Ook bij het kopen van een V-ring helpt ons team u graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 20 6828 004 of een e-mail te sturen naar info@votaseals.com.