SOA LIPSEAL

product

LIPAFDICHTING SOA

Het ontwerp van de Lipafdichting(en) SOA wijkt nogal af van de bekende oliekeerringen in die zin, dat de membranen niet aan de metalen steundelen vast gevulkaniseerd zijn. Hierdoor wordt enerzijds het membraan de vrijheid gegeven om flexibel te kunnen bewegen en anderzijds kan het steundeel zo ver vergroot worden,dat de dichtlip optimaal ondersteund wordt en een uitstekende afdichtende werking realiseert. De lipafdichtingen worden gekenmerkt door een lange levensduur en het niet inlopen op de as (let op uitzonderingen). De lagerbronze behuizing garandeert de statische afdichting in de boring. Het steundeel wordt gemaakt van glijlagerbrons en dient tevens als glijlager.

 

Over de lipafdichtingen

Voor gevallen waar extra hoge druk gevraagd wordt, is er een speciaal model ontwikkeld, het type SOA. Deze afdichting kan drukken afdichten tot 150 bar bij 3000 rpm door middel van een speciale constructie van de steunring van de afdichting. De afdichting moet bij drukbelasing aciaal vastgezet worden.

De toepassingsmogelijkheden zijn te veel om op te noemen. In bijna alle takken van industrie en in alle soorten machines en apparaten worden reeds lipafdichtingen toegepast. Van diepzee tot ruimtevaart, van mixers tot pompen en van auto's tot vliegtijgen. Hightech Radiale Lipafdichtingen voor het beste resultaat.

Houdbaarheid en opslag

Alle afdichtingen dienen tegen uitdroging en tegen direct zonlicht beschermd te worden. Advies: berg ze op in een luchtdichte en geen licht doorlatende verpakking op een donkere plaats.

# Vota code Name Application Material Pressure
(bar)
Temperature °C Sliding Speed (m/s)
oliekeerring-cassette-combi-mss-seals/soa SOA SOA LIPSEAL ROD/AXLE LAGERBRONS THERBAAN OF GEGRAFITEERDE THERBAAN 50 -30°C +150 °C 35
Find product

CB = Custom build (price on request)
* = Stock item
Stock = 0 (and not a Stock* or CB product) -> minimum item value € 10.00

# Description Info Stock Price Add to cart
{{product.number}} {{product.description}} {{product.item_type_name.substring(0, 5)}} {{product.stock}} {{product.price|customCurrency:"€":",":".":2}}